Вiдома дизайнерка снiдає у «Веронiцi»

Показ Юлії Магдич у Вероніці

Ця жiнка – iнiцiатор першого в iсторii Всесвітнього економічного форуму у Давосі модного показу, який був спрямований на промоцію України та її креативних можливостей. Вона – володарка відзнаки «Ікона Стилю» (за версією журналу ELLE), співорганізатор народного показу «ВишиванкаDAY та володарка ще багатьох вiдзнак. А ще – вона давнiй друг сiм’ї ресторанiв «VERONIKA FAMILY».

11 грудня, коли Юля презентувала свою нову коллекцiю в кондитерськiй -аптецi Іонових «Під золотою зіркою», ми поспiлкувалися з вiдомою дизайнеркою.

– Юля, це показ «Різдвяної колекцiї». А що Рiздво означає особисто для Вас?

– Різдво для мене – це, перш за все, можливість залишити всі свої справи і присвятити час рідним і близьким. А ще це кутя – моє найулюбленіше блюдо. Тому ця «Різдвяна колекція» дуже важлива для мене. Ми готували її місяць всією командою. Багато суконь виконано в єдиному екземплярі і повторюватися не будуть.

– Чи є у вашому гардеробі вбрання, з якими ви ніколи не розлучитеся?

– Так, є три таких сукні, які пов’язані з незабутніми, дуже особистими, подіями в моєму житті. Всі інші наряди, в яких я з’являюся на публіці, мої клієнтки тут же хочуть з мене зняти …)) І я із задоволенням розлучаюся з цими нарядами, тому що для мене, як для дизайнера, це найбільший комплімент …))

– Як часто Ви буваєте в львiвських кафе і ресторанах? Які з них найулюбленіші?

– Обожнюю обідати в «Амадеусi», особливо влітку, на терасі. Дуже часто снідаю в кондитерській «Вероніка». Тут моя улюблена страва – яйця «Бенедикт» – величезна порція і найсмачніше ii готують саме тут. А кондитерська-аптека «Пiд золотою зiркою» – це взагалі окреме місце з унікальним старовинним інтер’єром і цікавою історією. Тут винайшли гасову лампу, тут бував Рокфеллер. Тут дуже смачно i затишно, i дуже зручно для проведення бізнес-зустрічей.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Резерв столиків














×