Фестиваль української кухні у Давосі

Фестиваль української кухні під час Всесвітнього економічного форуму в Давосі, Швейцарія 22-26 січня 2014р (фестиваль відбувся в ресторані “Bel Air” готелю “Bad Ragaz Grand Resort”.

В рамках Давоського економічного форуму ТМ «Вероніка» організовує Фестиваль української кухні.

На запрошення швейцарськоі сторони українська ТМ «Вероніка» стала організатором та виконавцем Фестивалю української кухні в рамках міжнародного форуму в Давосі.

Фестиваль відбувався З 22 по 25 січня 2014 року.

Як відомо, «Вероніка» є одним із символів української кулінарної та кондитерської культури України. Цього року кухарі «Вероніки» обслуговували гостей форуму, представників різних делегацій.

Запрошення ТМ «Вероніка» до участі у форумі та організації фестивалю, поруч з швейцарськими грандами ресторанної справи є визнанням високого рівня української ресторанної культури бізнес-елітами світу.

Крім професіоналів кулінарного та кондитерського мистецтва ресторану-кондитерськоі “Веронікa” були запрошені ведучі спеціалісти ресторанів “Чорний Кіт” та “Амадеус”, які представили на фестивалі такі відомі страви української кухні, як м’ясні паштети, запечене м’ясо, кров’янка, ковбаски домашні, борщ з пампушками, юшка з білих грибів карпатська та сирники, медівники, тістечка. Серед напоїв була і медовуха .

Своїм перебуванням ми завдячуємо швейцарцям-організаторам міжнародного форуму в Давосі , які неодноразово відвідували ці львівські ресторани і високо оцінили рівень української кухні.

Основним меседжем було те, що Україна – це цивілізована європейська держава з високою культурою, одним із важливих елементів якої є кухня, смачна і багата традиціями.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *